Praat over de dood tijdens inloopochtend in Oud Rijswijk 🗓

Praat over de dood tijdens inloopochtend in Oud Rijswijk 🗓

ical Google outlook Agenda Nieuws Rijswijk

Een dierbare kwijt raken is voor iedereen moeilijk, maar wat moet je eigenlijk doen zodra dit toch gebeurt? Patricia Paddenburg en Nancy van Buuren staan klaar om jou in een veilige omgeving meer uit te leggen over hoe dit proces precies werkt. Zodat jij of jouw nabestaande een mooie uitvaart kan maken.

Inloopochtend over nalatenschappen en uitvaart
Op woensdag 23 oktober organiseren Patricia Paddenburg van OPTIJD Nalatenschappen en Nancy van Buuren van Van Buuren Uitvaart weer een inloopochtend tussen 10:00 en 12:00 uur bij Le Petit Chef aan de Emmastraat 49 in Oud Rijswijk. De toegang is gratis en koffie en thee staan klaar.

Vrijblijvende Adviezen
Tijdens deze ochtend kun je vrijblijvend terecht met al jouw vragen over nalatenschappen en uitvaarten. Patricia en Nancy nemen de tijd om jouw vragen in een ontspannen sfeer te bespreken. Denk hierbij aan een testament, uitvaartwensen, of de afhandeling van een nalatenschap.

Nalatenschap en levenstestament
“Praten over de dood is eigenlijk bezig zijn met het leven,” zegt Patricia. Zij heeft veel ervaring met het afhandelen van nalatenschappen en helpt mensen graag op weg, zowel praktisch als financieel.

Een persoonlijk afscheid
Nancy benadrukt het belang van een persoonlijk afscheid. Dit kan de nabestaanden steun bieden bij het verwerken van hun verlies. Heeft u een vraag over uw uitvaartverzekering of een testament dat u wilt laten controleren? Neem het gerust mee!

Specialistische kennis
Ook als u specifieke wensen heeft of meer wilt weten over dementievriendelijke uitvaarten, kunnen Patricia en Nancy u adviseren.