[VIDEO] Opening Pavarotti To Go aan de Colijnlaan

[VIDEO] Opening Pavarotti To Go aan de Colijnlaan

Afgelopen week ging de nieuwe Pavarotti To Go open in Rijswijk aan de Doctor H. Colijnlaan. Naast Leidschendam, Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leiden en Kijkduin is nu ook de achtste vestiging geopend in Rijswijk. “We willen de mensen in Rijswijk graag kennis laten maken met Pavarotti, en daar hebben we super veel zin in,” zegt Don Bogaart van Big Horeca in een interview met Rijswijk TV.

Succes van Pavarotti to Go
Het succes van Pavarotti To Go is nu al groot. “Afgelopen dinsdag zijn we opengegaan en stonden er al mensen in de rij.” Het is geen verrassing dat de nieuwe vestiging zo goed loopt; in Delft zijn ze ook al bekend. “Ik denk dat het stukje publiciteit wat we hebben via onze eigen social media-kanalen zeker helpt,” zegt Don in het interview. Ook online is de nieuwe vestiging niet te missen en zijn er al veel bestellingen geleverd aan enthousiaste gasten.

Nieuwe dingen
Op de vraag of de nieuwe locatie ook gelijk een moment is om nieuwe dingen uit te proberen, zei Don: “Proberen kan altijd, maar het is vooral luisteren naar wat onze gasten willen.” Hij wijst erop dat halal eten steeds populairder wordt. “In Rijswijk is de doelgroep daar net nog iets meer mee bezig.” Daarom is er nu ook een halal pepperoni-pizza op het menu. Alles wat er in het restaurant wordt gemaakt, is vers. “We maken verse deeg en verse pasta. We hebben een stenen oven waar we vijftien pizza’s tegelijk in kunnen maken op 340 graden.”

Openingstijden
Pavarotti to Go is geopend van maandag t/m vrijdag van 15:00 tot 23:00. Via deze link kom je bij de website.