Beleef het boerenleven van dichtbij 🗓

Beleef het boerenleven van dichtbij 🗓

ical Google outlook Agenda Nieuws Pijnacker-Nootdorp

Heb je altijd al willen weten hoe het is om op een boerderij te werken? Op zaterdag 26 oktober en zaterdag 2 november openen boeren in het gebied van Maasland tot Pijnacker hun deuren voor iedereen die mee wil helpen met de dagelijkse taken op de boerderij.

Wat je kunt verwachten
Tijdens deze speciale dagen kun je zelf ervaren hoe het is om boer te zijn. Je mag meehelpen met verschillende klussen, zoals het voeren van de dieren, het melken van de koeien of het oogsten van gewassen. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen van het boerenleven en leer je meer over waar ons voedsel vandaan komt.

Voor jong en oud
Deze dagen zijn geschikt voor jong en oud. Of je een gezin hebt, een groep vrienden of alleen komt, iedereen is welkom. Het is een activiteit voor het hele gezin, waarbij je niet alleen iets leert over de boerderij, maar ook geniet van de frisse buitenlucht. Meld je aan bij een boerderij in jouw buurt en ontdek het boerenleven van dichtbij.

Aanmelden
Aanmelden kan eenvoudig door een mail te sturen naar educatie@vockestaert.nl. Vermeld in je bericht welke zaterdag jouw voorkeur heeft (26 oktober of 2 november), of je kiest voor de ochtend- of middagsessie, het aantal personen en de leeftijden van de deelnemers. Inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst, vol is vol.

De kosten voor deze bijzondere ervaring op de boerderij bedragen € 10,00 per volwassene en € 7,50 per kind (6 t/m 12 jaar). Deelname is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar.