Grote artiesten treden op oudejaarsavond op tijdens nieuwjaarsevent

Grote artiesten treden op oudejaarsavond op tijdens nieuwjaarsevent

Ook dit jaar wordt Oud & Nieuw anders dan normaal door de lockdown. Maar verschillende gemeentes in de regio hebben de handen ineen geslagen en zijn tot het idee gekomen om de livestream LIT NYE 2021 te organiseren.

Veel grote artiesten
Op 31 december van 22:30 tot 04:00 wordt er een livestream uitgezonden met een line-up die je normaal alleen op de grote festivals kunt aanschouwen. Onder andere. Bizzey, La Fuente, Afro Bros & MC Chaos, Diaz & Bruno, Dazers & MC Nick Averton, Fake Tits en Brooklyn komen optreden.

Livestream ook op tv in Leidschendam-Voorburg
De livestream is online en via Feel Good TV te bekijken in Leidschendam-Voorburg en is bedoeld voor de jeugd uit Leidschendam-Voorburg en de andere gemeenten in de regio, zodat zij toch nog wat leuks hebben op oud & nieuw om te kijken. Het is mogelijk om tijdens de livestream berichtjes te delen die in beeld komen.

Deel je bericht
Je kan berichten delen over de optredens, maar je kan natuurlijk ook je vrienden een happy new year wensen. Het leukste berichtje wint een kadobon van €50 van Pavarotti en 5 kaartjes voor het LIT event volgend jaar in de Silverdome in Zoetermeer.

De livestream is te volgen via Feel Good TV op kanaal 43 van Ziggo en via een online livestream. Alle kijk mogelijkheden kun je vinden op de website van de organisator.