Geef je nu op voor Battle of the Bands 2022

Geef je nu op voor Battle of the Bands 2022

Drumschool Voorburg en Theater Ludens organiseren dit jaar weer een editie van de Battle of the Bands. Speel jij in een band, komen jullie uit (de omgeving van) Leidschendam-Voorburg en zijn jullie tussen de 13 en 19 jaar oud? Schrijf je dan nu in voor deze muzikale wedstrijd.

Bandcoaching en voorrondes
Na inschrijving mogen bands twee keer gebruik maken van bandcoaching op Drumschool Voorburg. Daar krijgt de groep tips en aanwijzingen om hun optredens te verbeteren. Vervolgens spelen de bands eerst afzonderlijk tijdens de voorrondes. Voor een aantal bandcoaches spelen ze twee liedjes. Het maakt niet uit of dit eigen nummers zijn of covers, zolang er maar ‘met hart en ziel’ gespeeld wordt.

Finale in Theater Ludens
De zes bands die uit de voorrondes geselecteerd worden, zullen het tegen elkaar opnemen tijdens de grote finale op 2 april in Theater Ludens. Daar worden de bands bijgestaan door een professionele licht- en geluidscrew. De winnende band gaat naar huis met de felbegeerde trofee. Ook zijn er prijzen te winnen, zoals een optreden bij een festival in de gemeente en een professionele audio-opname in een studio!

Aanmelden
Wil je met jouw band meedoen? Inschrijven kan via de muziekdocent van jouw school of door een mail te sturen naar paul@drumschoolvoorburg.nl