Ina Mantjes legt laatste hand aan verkiezingsprogramma Gemeentebelangen

Ina Mantjes legt laatste hand aan verkiezingsprogramma Gemeentebelangen

Na 12 jaar komt er een einde aan het tijdperk Ina Mantjes als politicus binnen onze gemeente. Zij heeft zich de afgelopen maanden volop ingezet voor het nieuwe verkiezingsprogramma voor de komende raadsperiode, maar zal deze niet langer vertegenwoordigen. Bernard Minderhoud overhandigde haar als lijsttrekker symbolisch het verkiezingsprogramma als afscheidscadeau.

Dubbel gevoel
Ina Mantjes heeft zich twaalf jaar lang, drie raadsperiodes, ingezet voor de inwoners van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Mantjes neemt afscheid van Gemeentebelangen omdat zij op korte termijn buiten de gemeente gaat wonen. “Ik maak de huidige periode met plezier en toch wel een dubbel gevoel af. Mijzelf verkiesbaar stellen, zou kiezersbedrog zijn. Ik ben trots op wat we hebben neergezet met de partij en gaan neerzetten met het beste verkiezingsprogramma ooit”, aldus Mantjes.

Grote zorg
Het verkiezingsprogramma van Gemeentebelangen is ook deze keer weer met grote zorg samengesteld. Inwoners en ondernemers hebben een luisterend oor gekregen en dit is terug te zien in het verkiezingsprogramma. “We zullen Ina enorm missen en zijn haar dankbaar voor haar tomeloze inzet. Het is fijn dat zij ook dit keer weer een actieve rol heeft gehad bij het maken van het verkiezingsprogramma.”, aldus Minderhoud.

Tikkeltje eigenwijs
Gemeentebelangen staat sinds de oprichting bekend als de partij die een tikkeltje eigenwijs is. Een partij die voet bij stuk houdt en zich niet met een mooi verhaal laat afschepen. ‘Wij zien dit zelf als het grote verschil tussen Gemeentebelangen en andere partijen,’ stelt de partij op haar website.

Hieronder lees je een overzicht van de speerpunten van Gemeentebelangen voor de periode 2022 -2066
• Een financieel gezonde gemeente.
• Alleen betaalbaar verduurzamen.
• Sport is voor iedereen.
• Weg met bureaucratie en overbodige regels.
• Kostenverlaging in plaats van lastenverzwaring.
• Behoud van een groene gemeente.
• Veiligheid binnen en buiten.
• Lokaal gaat voor regionaal.
• Jongeren moeten een stem krijgen.
• Laat ondernemers ondernemen.
• Een transparant en eerlijk lokaal bestuur.
• Behoud de identiteit van onze kernen

Voor het hele verkiezingsprogramma klik je hier