Meldingen storing openbare verlichting

Meldingen storing openbare verlichting

Regelmatig ontvangt de gemeente meldingen dat lantaarnpalen in Pijnacker-Nootdorp niet branden. Soms duurt het langer dan gewenst voordat de storingen zijn verholpen. Niet werkende straatverlichting is heel vervelend en kan een gevoel van onveiligheid geven.

CityTec
Daarom wil ook de gemeente dat de straatverlichting brandt en dat storingen snel opgelost worden. In onze gemeente verzorgt CityTec de afhandeling van storingsmeldingen. Het kan voorkomen dat er te weinig monteurs beschikbaar zijn bij CityTec, dat Stedin problemen heeft met de stroomvoorziening of dat elektriciteitskabels zijn beschadigd door werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk dat reparaties helaas soms langer op zich laten wachten.

Meldpunt Leefomgeving
Als de straatverlichting niet brandt, dan kan je dit 24 uur per dag doorgeven via Meldpunt leefomgeving. Uiteraard is de gemeente ook bereikbaar, tijdens kantooruren op werkdagen, via telefoonnummer 14 015.