Een warm welkom voor burgemeester Lugthart van de agrarische sector

Een warm welkom voor burgemeester Lugthart van de agrarische sector

Dinsdag werd burgemeester Bjorn Lugthart op het stadhuis verrast door Bas van Dijk. Hij is van van Dijk Potplanten. Bas kwam samen met onder andere vertegenwoordigers van Zorgkwekerij ‘Bloei’ op bezoek om de nieuwe burgemeester welkom te heten met een streekproductenpakket.

Warm welkom heten
Met het bezoek wilde ze de burgemeester een warm welkom geven en even kennis laten maken met de agrarische sector in de gemeente. Bas van Dijk: “We kweken diverse producten. Zowel groente en sierteelt producten, maar we hebben natuurlijk ook de biologische boer en de zorgkwekerij in onze gemeente.”

Geschikte kerel
Op de vraag wat de eerste indruk is van onze nieuwe burgemeester is Bas stellig: “Ik denk dat hij een geschikte kerel is. Hij maakt in ieder geval een goede indruk!”

Maatwerk nodig
Volgens Bas heeft de agrarische sector maatwerk nodig van de burgemeester. “Bij ons werk komt een flink aantal uitdagingen kijken. We vinden het daarom fijn dat er met een goed oog naar gekeken wordt door iemand die goed contact heeft met de ondernemers en er dicht op staat.”