Trots Pijnacker-Nootdorp bedankt raad met gelukwensen

Trots Pijnacker-Nootdorp bedankt raad met gelukwensen

Harald van Zielst, fractievoorzitter van de politieke partij ‘Trots’, kon donderdagavond niet aanwezig zijn bij de besluitvormende raadsvergadering door een coronabesmetting in zijn huishouden.

Dank voor prettige samenwerking
Omdat dit de laatste raadsvergadering is voor de verkiezingen valt dit zwaar. Harald bedankte de raad en het college voor de prettige samenwerking middels een brief die door de voorzitter van de vergadering werd voorgelezen.

Beste collega raadsleden en college,

Het is alweer de laatste besluitvormende vergadering van deze zittingsperiode, waar ik met plezier op terug kijk.
Helaas kan ik deze vergadering niet bijwonen doordat sinds gisteren Corona is vastgesteld bij mij in huis. Hierdoor moet ik ook in quarantaine.

Ik wilde deze vergadering niet zo aan mij voorbij laten gaan, zonder jullie te bedanken voor een prettige samenwerking in de afgelopen periode,

Zo als nu al reeds bekend zullen een aantal van jullie op voorhand van de verkiezingen niet terugkomen. Ik wens jullie geluk en goede gezondheid toe en bovenal geniet van jullie laatste optreden in deze mooie lokale arena in het bestuurscentrum. Uiteraard moet ik natuurlijk tot slot melden dat de vergadering iets korter is omdat mijn twee moties door mijn afwezigheid niet ingediend kunnen worden .

En ja : Ook vanavond had ik bij een onderwerp tegen gestemd, dus die moeten jullie maar in gedachten bedenken bij welke dat was 😊

Het ga jullie goed en tot ziens
Met vriendelijke groet
Harald van Zielst
Trots Pijnacker-Nootdorp