Debat met partijen over natuur, energie en milieu

Debat met partijen over natuur, energie en milieu

Hoe staan de plaatselijke politieke partijen in onze toekomstige energievoorziening, hoe gaan we om met de natuur en het groen in onze woonwijken en wat doen we om de kwaliteit van het oppervlaktewater en onze lucht te verbeteren? Deze en andere vragen komen aan de orde tijdens het openbare verkiezingsdebat op maandag 7 maart. Vanaf 20.00 uur wordt hierover gediscussieerd in het Bestuurscentrum, aan de Emmastraat 165 in Pijnacker.

Stellingen
Aan de hand van stellingen zal de debatleider de vertegenwoordigers van de politieke partijen uitdagen om helder aan te geven wat zij vinden van onderwerpen, zoals geothermie, meer natuur en biodiversiteit in de bebouwde kom, versterking van de groene gebieden in onze gemeente en duurzame glastuinbouw.

Deelnemers
Deelnemers aan dit debat zijn Bart van Straten (VVD), Ben Glaser (EA), Frank van Kuppeveld (CDA), Marieke van Bijnen (PPN), Peter Hennevanger (D66), Bernard Minderhoud (GB), Carla van Viegen (PvdD), Harald van Zielst (Trots) en Rob van der Welle (CU/SGP).

Aanmelden
Inwoners zijn welkom bij dit debat en de toegang is gratis. Wil je aanwezig zijn bij dit debat? Dan moet je je voor 5 maart aanmelden via e-mail:a.kerklaan@pijnacker-nootdorp.nl.