[VIDEO] Burgmeester Björn Lugthart leert verschillende plekken Delfgauw kennen

[VIDEO] Burgmeester Björn Lugthart leert verschillende plekken Delfgauw kennen

Burgemeester Björn Lugthart wil graag kennismaken met de bewoners en ondernemers van Pijnacker-Nootdorp. Op Valentijnsdag is hij samen met Manuela Bijl van Eerlijk Alternatief een rondje Delfgauw gaan doen.

Verschillende plekken
De eerste stop was bij het hondenuitlaatgebied in Delfgauw en ze gingen daarna naar Kerk Delfgauw. Daar hebben ze gepraat over hoe belangrijk de kerk in de gemeente is. De laatste stop was speciaal voor Valentijnsdag bij rozenkwekerij Rode Roos. Manuela wilde graag laten zien hoe belangrijk de tuinders zijn in de gemeente.

Meer verkennen
De komende tijd gaat Björn nog meer plekken ontdekken van Pijnacker-Nootdorp ontdekken.