Autopoetser Sander Koot uit Pijnacker geeft tips aan autobezitters in SBS6 programma

Autopoetser Sander Koot uit Pijnacker geeft tips aan autobezitters in SBS6 programma

Vanaf zaterdag 5 maart is Sander Koot, autopoetser en schadehersteller bij Cosmetic Car Center te Pijnacker, 12 weken lang te zien in een nieuwe tv serie op SBS 6.

Geluk op Wielen
Sander zal in het autoprogramma ‘Geluk Op Wielen’ praktische tips geven aan autobezitters om ze te helpen om hun brandstof- en autokosten te verlagen en milieuvriendelijker met hun auto om te gaan. Sander wil in het programma aantonen dat je met minimale middelen je gebruikte auto weer als nieuw kan krijgen.

Praktische tips
In elke aflevering van het programma stelt een kandidaat een herkenbare vraag over zijn of haar auto om te besparen op brandstofkosten en onnodige kosten voor onderhoud en reparatie. De kijker krijgt vervolgens praktische tips en informatie van Sander. De kijker ziet in elke aflevering door de ogen en poets- en herstelacties van Sander hoe een gebruikte auto weer als nieuw kan worden en nog veel langer mee kan gaan.

Uitzending op SBS 6
De eerste aflevering van Geluk Op Wielen is zaterdag 5 maart, om circa 15:30 uur, te zien op SBS6. De herhaling is op zondag, circa 11.30 uur.