Schade aan woning na scooterbrand in voortuin Roggeakker Pijnacker

Schade aan woning na scooterbrand in voortuin Roggeakker Pijnacker

De brandweer uit Pijnacker-Nootdorp, Berkel en Rodenrijs en Rotterdam werden vrijdagochtend rond half zes uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Roggeakker. Bij aankomst bleek dat er een scooter in de voortuin van de woning volledig in brand stond.

Veel schade aan woning
Het vuur was snel onder controle, maar de woning liep wel forse schade op. De brand zorgde voor veel rookontwikkeling, wat ook de woning is ingetrokken. Het dak van de woning is door de brandweer gecontroleerd. Na het ventileren konden de bewoners weer terug naar hun woning. Er raakte niemand gewond.

Brandstichting niet uitgesloten
Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, de politie doet hier onderzoek naar. Bij woningen met een videodeurbel heeft de politie de beelden opgevraagd. Brandstichting wordt niet uitgesloten.