[VIDEO] Samen.PL laat de Poolse cultuur in onze regio zien met unieke serie. Binnenkort ook te zien op Feel Good TV

[VIDEO] Samen.PL laat de Poolse cultuur in onze regio zien met unieke serie. Binnenkort ook te zien op Feel Good TV

In onze regio wonen en werken een grote groep Poolse mensen, maar er bestaan best wel wat verschillen in cultuur en natuurlijk is er ook de taal die het minder makkelijk maakt om met elkaar te communiceren.

Unieke serie
Om die barrière kleiner te maken is Samen.PL gestart met een unieke serie waarin zij op een leuke manier de Nederlandse en Poolse culturen met elkaar verbinden. Een aantal scenes zijn in Den Haag, maar ook in Rijswijk opgenomen. Op dit moment zijn ze bezig met de laatste drie afleveringen van het eerste seizoen. De serie is volledig in eigen beheer opgenomen met veel passie en enthousiasme. In de toekomst hopen ze een tweede seizoen te maken.

Uitzending Feel Good TV
Feel Good TV en Samen.PL slaan te handen ineen en gaan de serie vanaf 1 mei uitzenden via Feel Good TV via Ziggo kanaal 43 en KPN kanaal 1321.