Opzittende van scooter zwaargewond bij aanrijding Delfgauw

Opzittende van scooter zwaargewond bij aanrijding Delfgauw

Op de Delftsestraatweg nabij het Tinq tankstation in Delfgauw is woensdagochtend een opzittende van een scooter zwaargewond geraakt toen hij samen met de scooterbestuurder in botsing kwam met een busje.

Over het hoofd gezien
De bestuurder van het busje wilde afslaan en zag daarbij de scooter over het hoofd. Het scooter werd aan de achterzijde aangereden. Beide opzittenden kwamen bij de aanrijding ten val. De bijrijder kwam bij de aanrijding in een greppel terecht en raakte zwaargewond.

Vacuümmatras
Het slachtoffer werd na onderzoek door het ambulancepersoneel in een vacuümmatras gelegd. Omdat het slachtoffer heel veel pijn had kreeg hij flinke pijnstillers toegediend. Het slachtoffer is hierna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeerspolitie is ter plaatse en zal samen met de Forensische Opsporing Verkeer(voormalige VOA) onderzoek doen.