Verenigingen en instanties gezocht voor activiteiten met Oekraïense vluchtelingen

Verenigingen en instanties gezocht voor activiteiten met Oekraïense vluchtelingen

Op vrijdag 29 april organiseert Sport en Welzijn bij Forum Sport een inloopochtend met verschillende activiteiten voor vluchtelingen uit Oekraïne. SenW zoekt verenigingen en instanties die sportieve, creatieve en culturele activiteiten aan willen bieden tijdens deze ochtend.

Kennismaking
De inloopochtend is bedoeld zodat de Oekraïners kennis kunnen maken met het sportieve, culturele en creatieve aanbod in de gemeente Leidschendam-Voorburg en zich inschrijven voor een activiteit of sport. Verenigingen en instanties uit de gemeente kunnen hun activiteiten aanbieden. De gemeente stelt een vergoeding beschikbaar voor het aanbieden van activiteiten.

SenW en de gemeente Leidschendam-Voorburg willen een bijdrage leveren aan het welzijn van vluchtelingen door het aanbieden van sportieve, creatieve en culturele activiteiten in samenwerking met verenigingen en instanties.

De ochtend duurt van 9.00 tot 12.00 uur en is bedoeld voor kinderen, jongeren en volwassenen. Er zullen tolken aanwezig zijn die kunnen helpen met vertalen. De ochtend wordt gehouden bij Voetbalvereniging Forum Sport aan Prins Bernhardlaan 242 in Voorburg.

Meer informatie of aanmelden
Voor meer info en het aanmelden van een activiteit kan contact worden opgenomen met Henk van Dorp van SenW via mailadres: henk.vandorp@senw-lv.nl.