Vrijheidsmaaltijd donderdag 5 mei

Vrijheidsmaaltijd donderdag 5 mei

De gemeente Pijnacker-Nootdorp nodigt je uit voor een Vrijheidsmaaltijd op donderdag 5 mei. De maaltijd is van 13.00 tot 14.30 uur in het gemeentekantoor, ingang Emmastraat 165 in Pijnacker.

Bevrijding vieren
In het hele land worden die dag Vrijheidsmaaltijden georganiseerd. Op 5 mei wil de gemeente Pijnacker-Nootdorp tijdens deze lunch stilstaan bij de bevrijding van Nederland in 1945 en dat we sindsdien in vrijheid leven. Zeker in deze tijd is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het doel van de Vrijheidsmaaltijd is verbinden en praten over vrijheid.

Eet je mee?
Aanmelden kan tot 28 april 2022 per mail:vrijheidsmaaltijd@pijnacker-nootdorp.nl. Meld je snel aan, want er is een beperkt aantal plekken aan de tafels beschikbaar. Geef in de e-mail aan met hoeveel personen je komt. Er zijn geen kosten verbonden aan deze maaltijd.