Total aan Oude Trambaan in Leidschendam op klaarlichte dag overvallen

Total aan Oude Trambaan in Leidschendam op klaarlichte dag overvallen

Donderdag is een Total-benzinepomp aan de Oude Trambaan op klaarlichte dag doelwit geweest van een gewapende overvaller. De dader is vooralsnog niet gepakt.

Gewapende overval
Rond half zes kwam een jongeman de benzinepomp binnen en dreigde met een wapen. Of, en wat er precies is buitgemaakt, is nog niet bekend.

De dader vluchtte hierna weg met getuigen die hem op de hielen zaten. Ter hoogte van RandstadRail-station Leidschendam-Voorburg wist de overvaller toch te ontkomen.

Meerdere politie-eenheden, waaronder ook de politiehelikopter, hebben geruime tijd in de omgeving naar de man gezocht, maar troffen hem niet meer aan. Ook werd een Burgernet-bericht verstuurd.

Signalement
Volgens de Burgernet-melding gaat het om een donkere jongen met een geschatte leeftijd tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij was geheel in het zwart gekleed en had een witte plastic tas bij zich. Volgens omwonenden droeg hij ook een bivakmuts over zijn hoofd.

Tips melden
De politie zet het onderzoek voort. Er worden camerabeelden veiliggesteld en getuigenverklaringen opgenomen. Heeft u informatie wat bruikbaar kan zijn voor het politieonderzoek? Bel dan met 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.