Voorburger zwaargewond bij botsing in Den Haag

Voorburger zwaargewond bij botsing in Den Haag

Donderdagavond is een 44-jarige man uit Voorburg zwaargewond geraakt bij een aanrijding. Mensen die getuige waren, worden gevraagd zich te melden bij de politie.

Frontale botsing
De Voorburger fietste rond kwart over acht ’s avonds op het fietspad langs de Binckhorstlaan toen hij ter hoogte van de spoorbrug frontaal in botsing kwam met een tegemoetkomende fietser. De man kwam hierbij ongelukkig ten val en liep ernstig hoofdletsel op.

De man is na een eerste controle ter plekke met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Daarbij kreeg de ambulance begeleiding van meerdere politiemotoren. Hoe het momenteel met de man gaat, is niet bekend.

Getuigenoproep
De politie heeft het ongeval verder in onderzoek, maar zegt dat er nog veel onduidelijkheid bestaat over de toedracht. Mensen die getuige waren, worden gevraagd contact op te nemen met de politie.

Informatie kan worden gedeeld via het algemene telefoonnummer van de politie: 0900-8844. Mensen die liever anoniem willen blijven, kunnen tips doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.