Wijkschouw Klapwijk op dinsdag 10 mei

Wijkschouw Klapwijk op dinsdag 10 mei

De gemeente Pijnacker-Nootdorp houdt dinsdag 10 mei houdt vanaf 19.00 uur een wijkschouw in Klapwijk.
Tijdens deze wijkschouw bekijkt de wijkmanager samen met bewoners, vertegenwoordigers van de bewonersvereniging en eventuele andere professionals de kwaliteit van de buitenruimte en de leefbaarheid in Klapwijk.

Denk hierbij aan zaken als het groen, het verkeer, de veiligheid of onderwerpen van maatschappelijke aard.

Aanmelden
Wil je ook iets kwijt over knelpunten, ergernissen of zaken die je juist goed vindt? Geef je zich dan op voor deze wijkschouw. Dit kan tot en met 8 mei bij wijkmanager Peter van der Sman, tel 14 015 of stuur een email naar p.vandersman@pijnacker-nootdorp.nl. Vermeld dan wel je naam, adres en telefoonnummer.

Meldpunt Leefomgeving
Zaken als gaten in de weg, losliggende tegels, overhangend groen, zwerfvuil, kapotte straatverlichting etc. kun je doorgeven aan het Meldpunt Leefomgeving. Bellen kan ook op: 14 015.