Scooterrijdster gewond na aanrijding met personenauto in Nootdorp

Scooterrijdster gewond na aanrijding met personenauto in Nootdorp

Zondagmiddag 1 mei heeft er op de kruising van de Oudeweg met de Dominee C. Spoorlaan een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooterrijdster en een automobilist. Omstreeks 16:30 uur ging het mis, de dame met de scooter kwam hard ten val.

Blaastest
Bij de bestuurder van de personenauto is een blaastest afgenomen, het resultaat hiervan is nog onbekend. De bestuurster van de scooter wordt behandeld door het ambulancepersoneel. Na behandeling is zij naar het ziekenhuis vervoerd.

Onderzoek
Hoe het ongeval precies kon gebeuren is niet bekend. De politie doet onderzoek naar het incident. Beide voertuigen liepen schade op door het ongeval. De scooter is door de politie in beslag genomen.