Grote namen in CulturA & Zo

Grote namen in CulturA & Zo

De voorstelling ‘Het gaat goed met Nederland’ is vrijdag 6 mei te zien in CulturA & Zo. Tijdens deze muzikale voorstelling geven niemand minder dan Maaike Widdershoven, Tony Neef en Ruud Bos je een kijkje in het hoofd van onze medelanders. Want ondanks alles kunnen we zeggen: Het gaat goed met Nederland!

Het is een unicum dat deze grote namen te zien zijn in CulturA & Zo in Nootdorp. Op vrijdag 6 mei om 20.00 uur. De kaartverkoop is te vinden via http://www.culturaenzo.nl

Klein land, grote meningen
Iedereen zal het erover eens zijn, we zijn een klein landje met heel veel meningen. Hoe klein ons landje ook is, je raakt er nooit over uitgepraat. Zowel op politiek als maatschappelijk vlak staat onze samenleving volop in beweging. En meer dan eens staan we lijnrecht tegenover elkaar! Links, rechts, doemdenkers en rasoptimisten: je vindt ze hier allemaal.

Maaike Widdershoven, Tony Neef en Ruud Bos
Het wel en wee in ons land is dan ook een dankbare bron van inspiratie voor tal van liedschrijvers. Widdershoven, Neef en pianist Bos duiken in onze rijke muzikale geschiedenis en voorzien hun sketches van pakkende liedjes. Je hoort werk van onder meer Ivo de Wijs, Guus Vleugel en Jules de Corte. En hoe kritisch de teksten ook mogen zijn, het drietal verliest nooit het optimisme uit het oog. Het gaat immers best goed met Nederland!