Getuigen gezocht: Automobilist rijdt door na aanrijding meisje van 13

Getuigen gezocht: Automobilist rijdt door na aanrijding meisje van 13

Op 17 mei is een meisje van 13 jaar aangereden door een automobilist op de kruising Oosteinde met de Treslonglaan op de grens van Rijswijk. De automobilist schampte het fietsende meisje tussen 08:00 en 08:20 waardoor ze ten val kwam.

Twee botbreuken
Door de val heeft het meisje twee breuken in haar elleboog. De vader van het meisje doet nu een oproep aan iedereen die iets kan vertellen over het ongeluk. “Ondanks dat wij niet uitgaan van opzet, is de automobilist doorgereden. Nadat mijn dochter door omstanders overeind is geholpen heeft zij haar weg toch zelfstandig willen vervolgen. Mijn dochter heeft zelf weinig gezien en weet alleen dat het om een auto met lichte kleur lak gaat.”

Melden bij de politie
Als je getuige bent geweest van het ongeval of meer kan vertellen, bel dan met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan ook via 0800-7000.