Masseur aangehouden op verdenking van verkrachting

Masseur aangehouden op verdenking van verkrachting

De politie heeft een 43-jarige man uit Enschede aangehouden op verdenking van verkrachting. Zo zou hij als masseur in Voorburg een vrouw hebben aangerand en heeft hij stiekem filmopnames gemaakt van zijn klanten.

Massages
De man werkte als masseur in Den Haag en Voorburg. Een vrouw deed aangifte, nadat hij haar tijdens de massage zijn vingers zou hebben gepenetreerd in haar geslachtsdeel.

Toen de man door de politie werd aangehouden, werd zijn telefoon in beslag genomen. Op het apparaat werden filmopnames gevonden van een vrouw op de massagetafel. Het Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat de man inmiddels heeft bekend enkele keren vrouwen te hebben gefilmd zonder hun medeweten of toestemming.

Verder onderzoek
De man is donderdag 19 mei voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft besloten dat de man voor tenminste twee weken langer in voorarrest moet blijven. In die tijd zal de recherche verder gaan met het onderzoek en zullen ze ook andere gegevensdragers van de masseur onderzoeken.

De Politie en het OM onderzoeken of meer mensen slachtoffer zijn geworden van de man. Bij het vermoeden slachtoffer te zijn geworden, wordt gevraagd contact op te nemen met het team Zeden van de Politie. Zij kunnen benaderd worden via het algemene telefoonnummer 0900-8844.