Ronald van Assen signeert bij Bruna Pijnacker Centrum

Ronald van Assen signeert bij Bruna Pijnacker Centrum

Schrijver Ronald van Assen komt zaterdag 4 juni naar Bruna Pijnacker Centrum. Hij signeert daar tussen 14.00 – 16.00 uur onder andere zijn nieuwste boek Tweevoudige Duisternis, dat zaterdag 14 mei is verschenen.

Naast zijn meest recente roman is er ook aandacht voor de Ron & Geertje Trilogie; drie historische avonturenromans die zich in Delft afspelen. Verder neemt hij zijn oorlogsroman Jelena – De onbekende held, fantasyroman De tranen van de eenhoorn en verhalenbundel Sluimerend kwaad mee.

Tweevoudige Duisternis
Tweevoudige Duisternis is een suspenseroman in de geest van Stephen King. Het gaat over de zestienjarige Annet van der Velde die ondanks haar bovennatuurlijke krachten de meest onopvallende binnen een gezin van vijf is. Met een sadistische vader, een overspelige moeder die uit is op eigen gewin en twee zussen die geweld, drugs en diefstal niet schuwen, probeert ze haar leven vorm te geven. Dat lukt haar aardig tot er op een dag twee wezens opduiken in haar huis en de tuin. Zij kan ze als enige waarnemen, tot grote frustratie van degenen die de wezens daar hebben geplaatst.

Apocalyptisch einde
Wat volgt is een reeks gruwelijke gebeurtenissen; de opmaat naar een apocalyptisch einde. Het is een ijzingwekkend verhaal waarbij de lezer steeds stukjes van de puzzel krijgt.

Ronald van Assen
Ronald van Assen is geboren in Delft en woont met zijn vrouw en kinderen in Bodegraven. Hij is auteur van een hele serie boeken en verhalen, zowel fictie als non-fictie. Naast zijn werk als auteur is Ronald ambassadeur van de organisatie Mind, voorlichter bij Stichting Kernkracht, eindredacteur van Tzitzo Magazine en columnist bij Editie Groene Hart.