Treinreizigers moeten dit weekend rekening houden met 30 minuten vertraging

Treinreizigers moeten dit weekend rekening houden met 30 minuten vertraging

Dit weekend rijden er geen treinen tussen Den Haag HS en Schiedam vanwege werkzaamheden aan het spoor. Dat betekent dat er geen treinen rijden in Rijswijk. Prorail zet bussen in om reizigers te vervoeren, maar hierdoor kan wel vertraging oplopen tot 30 minuten.

Van twee naar vier sporen
Tussen Rijswijk en Delft Campus wordt gewerkt om meer treinverkeer mogelijk te maken. In Rijswijk wordt gewerkt aan de uitbreiding van twee naar vier sporen. Bij de voormalige spoorwegovergang ’t Haantje bouwt Prorail een nieuwe railinzetplaats. Dat is een plek waar werk- en inspectievoertuigen op het spoor geplaatst kunnen worden. De inzetplaats is nodig voor toekomstig onderhoud aan het spoor.

Maandagochtend rijden de treinen weer
De werkzaamheden duren tot maandag 05.00 uur. Wil je reizen met de trein? Check dan voor actuele reisinformatie een reisplanner.