Auto belandt in sloot langs ‘s-Gravenweg in Nootdorp

Auto belandt in sloot langs ‘s-Gravenweg in Nootdorp

Op maandagavond is een automobiliste de macht over het stuur verloren op de ‘s-Gravenweg en daardoor met auto en al in het water beland. Gelukkig raakte zij daarbij niet gewond.

Macht over het stuur verloren
Het voorval vond plaats ter hoogte van het oversteekpunt van het RandstadRail-station. Daar zou de auto de stoeprand hebben geraakt, waarna de bestuurster de macht verloor. Ze raakte van de weg, schampte in de berm de schakelkast van de verkeerslichten en reed vervolgens de sloot in.

Getuigen belden de hulpdiensten die erop met veel materiaal uitrukten. Gelukkig kon de vrouw uit de auto komen en op het droge klimmen. De toegesnelde brandweerlieden konden hierop weer terug naar hun kazerne.

Agenten hebben de vrouw in een politie-auto gezet. Het is vooralsnog niet duidelijk of zij is aangehouden en zo ja, waarvoor. Een berger is gekomen om de auto uit het water te halen. Deze kan als total loss worden beschouwd.

Exact een jaar geleden
Eerder is op exact dezelfde locatie al eens een auto van de weg geraakt en in de sloot beland. Dit gebeurde overigens exact een jaar geleden, op 23 mei 2021.