Skatebaan Delfgauw krijgt facelift

Skatebaan Delfgauw krijgt facelift

De skatebaan in Delfgauw heeft een opfrisbeurt nodig. De skatetoestellen zijn verouderd en het asfalt moet worden vernieuwd. De gemeente Pijnacker-Nootdorp wil de skatebaan aan de Kerkmeesterstraat snel aanpakken. Inwoners kunnen meedenken over het ontwerp.

Vier varianten
Iedereen die zich betrokken voelt wordt uitgenodigd op dinsdag 24 mei. Tussen tussen 15.00 en 18.00 uur vindt de brainstormsessie plaats op de locatie van de skatebaan aan de Kerkmeesterstraat. Er zullen 4 varianten gepresenteerd worden, (van A tot en met D). Het is de bedoeling dat je je voorkeur aangeeft voor een van de varianten.

Vervolg
Nadat de keuze is gemaakt, zet de gemeente de herinrichting in gang. De verwachting is dat de nieuwe skatebaan over 3 tot 5 maanden klaar is. Totdat de werkzaamheden beginnen, kunnen liefhebbers nog gebruik maken van de huidige skatebaan.