Meidentoernooi bij DSVP een groot succes in de volle zon

Meidentoernooi bij DSVP een groot succes in de volle zon

Vandaag, op Hemelvaartsdag spelen de meiden van DSVP een voetbaltoernooi op sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker. De 22 meiden-teams komen in actie in 5 poules en strijden om de eer van dit toernooi. En het weer werkt goed mee. De meiden spelen in de volle zon.

Weer even wennen
Corona heeft twee jaar lang roet in het eten gegooid en hierdoor kon DSVP geen toernooien organiseren. Nu het weer kan heeft de organisatie alles uit de kast gehaald om een geslaagd toernooi te organiseren.

Veel animo bij vrouwen
Bij DSVP nemen de vrouwen en meisjes een belangrijke plaats binnen de vereniging in. Ruim 30 procent van het ledenaantal is vrouw of meisje. Dit geeft aan dat voetbal steeds populairder onder de vrouwen en meisjes aan het worden is. Dat er veel plezier te beleven is door de vrouwen en meisjes werd ook zichtbaar tijdens het toernooi. Los van het plezier wordt ook gestreden om de prijzen. Op de foto zie je meiden in actie tijdens de wedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag en DSVP – Ajax.

<
>