Repair café repareert smartphones, tablets en laptops op 4 juni

Repair café repareert smartphones, tablets en laptops op 4 juni

Elke eerste van de maand is er in de Schakelaar een Repair Café van 09:30 tot 12:00. Op 4 juni ben je daarom weer van harte welkom als je een defect apparaat hebt. Het komende repair café staat in het teken van smartphones, tablets en laptops. Het zal tijdens het Repair Café niet alleen draaien om het repareren van de apparatuur, maar ze kunnen je ook helpen met het installeren van software f het geven van gebruikerstips.

Lever je oude gereedschap in
Bij het Repair Café wordt ook oud gereedschap ingezameld voor de Stichting Gered Gereedschap. Het ingezamelde gereedschap wordt nagekeken en gerepareerd indien nodig. Daarna wordt het ingeleverd bij de stichting Gered Gereedschap. Heb je dus oud gereedschap, dan kun je het vanaf nu ook inleveren bij het Repair Café.