Vierwindstrekentocht komt eraan

Vierwindstrekentocht komt eraan

De stichting wandelevenementen Pijnacker (WEP) organiseert de Vierwindstrekentocht. Deze tocht, op zaterdag 2 en zondag 3 juli, is een mooie gelegenheid voor deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse om met een ronde van 40 km de oefening in de benen te krijgen.

Ook voor andere wandelaars biedt de tocht mogelijkheden. Zowel beginnende (15 km) als geoefende (25 km) wandelaars kunnen op 2 en 3 juli hun hart ophalen aan al het moois dat de omgeving van Pijnacker en Nootdorp te bieden heeft.

Start en finish
De start en finish is in de kantine van Oliveo Handbal, Zilverreigerdreef 111, Pijnacker (update je navigatie-apparaat voor de juiste route).
De locatie is ook bereikbaar met de metro-E, halte Pijnacker-Zuid. Dat ligt op ongeveer 700 m van ‘Het Nest’, de accommodatie waar ook de kantine van Oliveo Handbal te vinden is.

Gedeelde routes
Dit jaar wordt de Vierwindstrekentocht voor het eerst samen met de Speeltuinvereniging Bomenbuurt Delft (SBD) georganiseerd. Het eerste weekend in juli is traditioneel het weekend waarin SBD de Zomertocht organiseert. De routes van 15, 25 en 40 km worden gedeeld. Deelnemers aan die afstanden kunnen dus kiezen uit een start in Delft of een start in Pijnacker.

Kosten
Het startbureau is open tussen 8.00 uur en 17.00 uur. De 40 km start vóór 9.30 uur, de 25 km vóór 11 uur en de 15 km vóór 12.00 uur.
Kosten: 2 euro p.p. voor leden KWBN, 3 euro voor niet-leden.

Foto: Vierdaagsewandelaars uit Pijnacker-Nootdorp e.o in 2018