Steunpunt Gedupeerden Toeslagenaffaire Pijnacker-Nootdorp

Steunpunt Gedupeerden Toeslagenaffaire Pijnacker-Nootdorp

Het Steunpunt Gedupeerden Toeslagenaffaire Pijnacker-Nootdorp is er voor alle gedupeerden van de kinderopvangtoeslagenaffaire in de gemeente. Het steunpunt biedt een luisterend oor én helpt je verder met vragen of problemen. Ook als je twijfelt of je wel een gedupeerde bent.

Duizenden gedupeerden
In Nederland zijn duizenden gezinnen getroffen door de toeslagenaffaire. Ben je niet of onvoldoende gecompenseerd? Of heb je andere ondersteuning nodig? Bijvoorbeeld op het gebied van uw gezin, wonen, gezondheid, werk en opleiding, of schulden en financiën? Wil je je verhaal kwijt?

Gratis en vrijblijvend
Er is hulp mogelijk. Neem contact op met het Steunpunt Gedupeerden Toeslagenaffaire. Bel 14015 en of stuur een e-mail naar steunpunt@pijnacker-nootdorp.nl. De gemeentelijke hulp is gratis en vrijblijvend.

Eigen initiatief belangrijk
Vanwege de privacywetgeving (de AVG) mag de Belastingdienst de persoonsgegevens van gedupeerden van de toeslagenaffaire niet zonder toestemming delen met de gemeenten. Het is dus belangrijk dat je zelf contact met opneemt.