Feyenoord legt Nootdorper vast

Feyenoord legt Nootdorper vast

Feyenoord heeft Nootdorper Diego Rambocus beloond met zijn eerste profcontract. De 15-jarige middenvelder van Feyenoord Academy heeft woensdag 15 juni in het Perscentrum van De Kuip een handtekening gezet onder een overeenkomst die hem tot medio 2025 aan Feyenoord verbindt.

Trots
De voetbalcarrière van de jonge speler begon bij RKDEO in zijn woonplaats Nootdorp. Sinds 2016 speelt hij voor Feyenoord Academy. De aanvallende middenvelder is trots dat hij bij Feyenoord zijn eerste profcontract heeft mogen tekenen.

Zeer vaardig aan de bal
”Diego is een speler die beschikt over een goede individuele actie en zeer vaardig aan de bal is”, dat zegt Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord, op. ”Naast deze kwaliteiten heeft hij veel diepgang in zijn spel, waardoor hij vaak voor het doel van de tegenstander weet te komen. Vanwege zijn doelgerichtheid weet hij dan ook makkelijk tot scoren te komen.”

Dromen
Diego Rambocus zegt dat hij als klein jongetje er al van droomde om voor Feyenoord een contract te tekenen. Daarnaast hoopt hij ooit zijn debuut voor Feyenoord 1 te kunnen maken.