Francis van Broekhuizen signeert nieuwe boek bij Bruna in Nootdorp

Francis van Broekhuizen signeert nieuwe boek bij Bruna in Nootdorp

Zaterdag zal onze eigen Nootdorpse Francis van Broekhuizen van 14:00 tot 15:00 haar nieuwe boek ‘Bij twijfel hard zingen’ signeren bij de Bruna in Nootdorp. Je kan dan ook met haar op de foto.

Bekende persoonlijkheid
Francis van Broekhuizen is in de afgelopen jaren een bekende persoonlijkheid geworden. Ze was veel op televisie te zien in programma’s als Maestro, All Together Now en De Slimste Mens. Ook werd ze was ze te zien in optredens in Tosca, The Sound Of Music en gaf ze verschillende openhartige interviews.

Over het boek
De Bruna laat weten dat Francis in deze verhalen dieper ingaat op de belangrijkste periodes en gebeurtenissen uit haar leven (haar tijd als misdienaar, haar keuze voor zingen en het podium en over haar coming out) en op uiteenlopende onderwerpen zoals pesten, geloof, film en klassieke muziek. Het is dus een onvergetelijk boek vol humor en ontroering.