Aquapark Vlietland vernield en onbruikbaar

Aquapark Vlietland vernield en onbruikbaar

In de nacht van maandag op dinsdag 21 juni is het recent geopende aquapretpark in recreatiegebied Vlietland vernield. De wijkagent roept getuigen op om zich te melden.

Begin juni geopend
Het aquapark ligt in Leidschendam, maar heeft de naam ‘Storm Aquapark Leiden’, Op 1 juni werd het park feestelijk geopend. LVTV maakte toen nog een feestelijk videoverslag. De feestvreugde is van korte duur nu de drijvende stormbaan het doelwit is geworden van één of meerdere vandalen.

Aquapark onbruikbaar geworden
Volgens het bericht van de wijkagent is het aquapretpark hierdoor compleet vernield en onbruikbaar geworden. Op beelden is te zien hoe verschillende delen deels afgezonken zijn. Wat de vernieling voor de rest van het zomerseizoen betekent, is nog onduidelijk.

Wijkagent vraagt getuigen zich te melden
De wijkagent (John Heij) roept mensen die meer weten of iets verdachts hebben gezien om contact op te nemen. Dit kan door de hem direct te contacteren via Social Media of door het algemene politienummer (0900-8844) te bellen.