Actie Dames Lions van Oostland voor HOF Delfgauw geslaagd!

Actie Dames Lions van Oostland voor HOF Delfgauw geslaagd!

De dames Lions van Oostland hebben een mooi bedrag opgehaald voor HOF Delfgauw. Samen wisten ze ruim ruim € 2.500,00 binnen te halen.

Donatie
HOF Delfgauw wordt op het moment gebouwd en hier gaan mensen met een beperking wonen. Nu zijn ze heel ver met de verbouwing alleen ze hebben nog geld nodig voor de tuin. Daarom konden mensen aan het begin van de maand een donatie doen aan de Dames van Oostland en in ruil hiervoor kregen ze een wandelroute of fietsroute.

Mooie tuinset
Afgelopen dinsdag was het dan zover, de uitreiking van de cheque! Alle bewoners van HOF Delfgauw waren meegekomen. Met dit bedrag kan er mooie tuinset gekocht worden.

Woord van dank
Alle fietsers en wandelaars worden bedankt voor het meedoen, ondanks dat het niet alle dagen goed weer was, zijn alle mensen geweest die zich hadden ingeschrevenen. En alle spontane voorbijgangers die koffie, thee en poffertjes kwamen drinken en eten heel erg bedankt. En uiteraard ook alle sponsoren die het mogelijk hebben gemaakt deze actie op poten te zetten.

Volgend jaar meedoen?
Wil je volgend jaar ook meefietsen of wandelen voor het goede doel, of een donatie doen, hou dan de website in de gaten: http://damesvanoostland.lions.nl of volg de dames op social media.