Pijnacker-Centrum viert komend weekend Straattheaterfestival

Pijnacker-Centrum viert komend weekend Straattheaterfestival

Komende zaterdag 2 juli wordt het traditionele Straattheaterfestival weer gehouden. De afgelopen jaren kon het festival door de pandemie niet doorgaan, maar liefhebbers kunnen zaterdag tussen 11:00 en 16:00 weer optimaal genieten van diverse acts.

Elf verschillende acts
Het Straattheaterfestival kent elf (inter)nationale artiesten die het publiek vermaken met met acrobatiek, muziek en theater. Er zijn vier acts op een vaste plek op het Raadhuisplein en er zijn zeven mobiele acts die door het gehele centrum bewegen. Zij zullen te zien zijn in de Stationsstraat, Emmapark, Ackershof, Oostlaan, hoek Plus Sabine Zondag en Kerkweg.

Vaste acts op Raadhuisplein
De vaste acts op het Raadhuisplein zijn Abigail Collins met de voorstelling Viva l’Amour. Matto Straattheater met de voortelling BEET!, Hendrik & Co met de voorstelling Checkpoint Henry en Asuma zal de voorstelling Banan”O”Rama laten zien.