Inschrijving geopend voor jeugdzomeractiviteiten in Leidschendam-Voorburg

Inschrijving geopend voor jeugdzomeractiviteiten in Leidschendam-Voorburg

Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen in de gemeente Leidschendam-Voorburg weer meedoen aan een tal van sportieve en culturele activiteiten, georganiseerd door Sport en Welzijn.

Uitgebreid aanbod
Zes weken lang wordt een uitgebreid aanbod aan activiteiten geboden, zoals bijvoorbeeld de Trashure Hunt, Meijendel Expeditie, Levend Stratego of een workshop graffiti spuiten. De activiteiten vinden op verschillende locaties in de gemeente plaats en zijn bedoeld voor kinderen van 2 tot en met 14 jaar oud.

De organisatie van de activiteiten hebben als doel om kinderen een leuke een leerzame vakantie te bezorgen, en is een ideale gelegenheid om in contact te komen met leeftijdsgenootjes en de verschillende verenigingen in de gemeente.

“We kijken er naar uit om kinderen in de gemeente een leuke zomervakantie te bezorgen met onze activiteiten, het is altijd een feestje om de kinderen lekker actief bezig te zien en te zien hoe ze zich ontwikkelen”, aldus SenW buurtcoach Tessa (Voorburg Noord en Bovenveen).

Aanmelden
De activiteiten starten op 12 juli en lopen door tot 18 augustus. Om mee te kunnen doen moeten kinderen online worden aangemeld voor de activiteiten via: www.senw-lv.nl. De inschrijving is inmiddels geopend!

Eventuele inhoudelijke vragen kunnen per mail gesteld worden via activiteiten@senw-lv.nl. Er zijn veiligheids- en hygiëneregels beschreven zodat iedereen een gezellige en gezonde zomervakantie activiteit kan beleven.

Wil je weten welke sportieve en culturele activiteiten je het hele jaar door kunt doen in de gemeente Leidschendam-Voorburg? Neem een kijkje op sportencultuurkaart.net. Op de website LV2DO.nl vind je ook een overzicht van leuke dingen die er in de gemeente te doen zijn.