Inloopavond over plaatsing dierenpension in Oude Polder

Inloopavond over plaatsing dierenpension in Oude Polder

Op 4 juli houdt de gemeente een inloopavond over het voornemen om het dierenpension dat nu gevestigd is aan de Overgauwseweg te plaatsen in de Oude Polder. De gemeente wil het dierenonderkomen samen met een groengebied en eventueel een buurttuin ten oosten van de wijk Tolhek. Om dit mogelijk te maken is vorig jaar een bestemmingsplan in procedure gebracht. Het college heeft nu de gemeenteraad voorgesteld de procedure van dit bestemmingsplan te vervolgen.

Bestemming voor tennispark niet gebruikt
De grond in de Oude Polder ligt al heel lang braak. Nu heeft de grond nog een recreatiebestemming waar een tennispark mogelijk is met een tennishal en meerdere buitenbanen. Een tennispark is er echter nooit gekomen. De gemeente wil de grond nu een andere bestemming geven, zodat het goed benut kan worden.

Inloopavond
De inloopavond is op 4 juli 2022 van 19:30 uur tot 21:00 uur, in de Ontmoetingskerk aan de Klapwijkseweg 91 in Pijnacker. Het is een inloopbijeenkomst zonder vaste begintijd. Aanmelden is niet nodig.