Ilona Jense wordt burgemeester in Hulst

Ilona Jense wordt burgemeester in Hulst

Ilona Jense verlaat Pijnacker-Nootdorp om burgemeester te worden in de Zeeuws-Vlaamse gemeente Hulst. Jense is recent voor een nieuwe termijn geïnstalleerd voor de VVD.

Passie en moeilijke dossiers
In de afgelopen maanden waren er een aantal moeilijke dossiers die Jense als wethouder in haar portefeuille had zitten. Het dossier ‘kavelgate’ leverde verschillende keren een fel debat op waarbij het vuur aan de schenen van de wethouder gelegd werd. Ilona genoot van haar functie als wethouder. Zo was ze ook verantwoordelijk voor onder andere water en klimaat. Recentelijk maakten we nog een aantal reportages over hoe het riool werkt. Hier zat Jense vol passie in.

Een geschikte kandidaat
De vertrouwenscommissie van de gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft laten weten in Ilona Jense – van Haarst een voorbeeldfunctie te zien die past bij een burgemeester van een gemeente met zo’n 28.000 inwoners.