Competitie-indeling voor DSVP, Oliveo en SV Nootdorp bekend

Competitie-indeling voor DSVP, Oliveo en SV Nootdorp bekend

Vrijdag heeft de KNVB de competitie-indeling voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt en dat belooft een leuk seizoen te worden met veel streekderby’s. Een aantal ploegen uit de omgeving gaat namelijk komend seizoen voor het eerst op zaterdag voetballen in plaats van op zondag.

SV Nootdorp is ingedeeld in de 1e klasse B op zaterdag. Daarin treffen ze komend seizoen niet alleen de mannen van Wippolder, maar ook die van DHC uit Delft. En dat zijn niet de enige streekderby’s in poule. Zo staan er ook wedstrijden tegen SV Den Hoorn en DSO (Zoetermeer) op het programma.

Spektakel
Dan DSVP en Oliveo. Beide teams uit Pijnacker zijn komend seizoen ingedeeld in de 3e klasse C op zaterdag. Dit belooft dus een waar spektakel te worden op Sportpark de Groene Wijdte in Pijnacker. Maar er zijn behalve deze stadsderby nog meer wedstrijden in de buurt. Zo spelen de teams uit Pijnacker komend seizoen tegen drie teams uit Delft (Ariston ’80, DHL en SEP) en tegen Soccer Boys uit Bleiswijk. Verder zijn het vooral ploegen uit Rotterdam die in deze klasse gaan spelen.

Hieronder de volledige indelingen:

1e Klasse B – Zaterdag
SV Nootdorp, SV Den Hoorn, DHC, Die Haghe, DSO, Forum Sport, Honselersdijk, HVV, UVS, VELO, Voorschoten ’97, VUC, Wippolder.

3e klasse C – Zaterdag
DSVP, Oliveo, Ariston ’80, sv Charlois, CKC, CVC Reeuwijk, FC Ijsselmonde, LMO, FC Maense, SEP, Soccer Boys, VVOR, Zwarte Pijl.