7de editie van MudMakers op zondag 2 oktober

7de editie van MudMakers op zondag 2 oktober

Na twee jaar van afwezigheid is MudMakers dit jaar weer terug. MudMakers wordt al sinds 2014 georganiseerd en op zondag 2 oktober vindt de zevende editie plaats, wederom georganiseerd door de Lions Club Nootdorp-Pijnacker, met Team4Talent.

MudMakers is het ouder-kind moddersportevenement van Pijnacker-Nootdorp. Het idee achter MudMakers is om ouders en kinderen samen te laten bewegen. Een evenement dat staat voor plezier, teambuilding en veel modder. Offroad hardlopen met spectaculaire hindernissen waar iedereen zijn persoonlijke uitdaging in kan vinden. Een parcours met modderobstakels, hooibalen, monkey-bars en uitdagende water oversteken. Je hoeft geen getrainde sporter te zijn om te finishen. Deelnemers helpen elkaar en bovendien gaat het om de persoonlijke uitdaging.

Dobbeplas
De start en finish zijn aan de Dobbeplas in Nootdorp bij restaurant Buytenhout en starten kan van 10 tot 16 uur.

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd om aan MudMakers mee te kunnen doen is 8 jaar. Daarnaast is het hebben van een zwemdiploma een voorwaarde om mee te kunnen doen.

Inschrijven
Schrijf je in via www.mudmakers.nl of klik op de link om rechtstreeks naar het inschrijfformulier te gaan: https://form.schrijfmijin.nl/participants/back