Jeugdpunt De Triangel in Delfgauw tijdelijk gesloten wegens verhuizing

Jeugdpunt De Triangel in Delfgauw tijdelijk gesloten wegens verhuizing

Het jeugdpunt van de Bibliotheek Oostland in de Triangel in Delfgauw gaat intern verhuizen. Dit betekent dat de vestiging gesloten is vanaf 18 juli 2022 tot 22 augustus 2022.

Schoonmaak
Alle boeken verhuizen naar een andere ruimte in het schoolgebouw. De kasten worden opnieuw ingeruimd en alles wordt schoongemaakt. Ook wordt er gekeken of de aanwezige collectie nog aan alle wensen voldoet, zodat iedereen na de vakantie weer op zoek kan naar hun favoriete boeken.

Andere vestigingen
Tijdens de sluiting kun je natuurlijk altijd terecht bij de vestiging in Pijnacker, Buurt & Zo en de vestiging Nootdorp, CulturA & Zo, om boeken te lenen of terug te brengen. Daarnaast kun je de boeken tot en met 21 augustus houden. Op maandag 22 augustus 2022 is iedereen weer welkom bij Triangel in de Florijnstraat 7 in Delfgauw.