Gezamenlijke opruimactie Keijzershof Pijnacker

Gezamenlijke opruimactie Keijzershof Pijnacker

Zaterdag 23 juli organiseert Schoon Pijnacker-Nootdorp van 10.00 tot 12.00 uur een gezamenlijke opruimactie in de wijk Keijzershof in Pijnacker.

Eerdere opruimacties
Eerder werden al eens de bermen van de N470 schoon geraapt en werd bedrijventerrein de Boezem in Pijnacker verlost van veel zwerfvuil. Bovendien zorgde Schoon Pijnacker-Nootdorp er eens voor dat de Hofweg/Gildeweg en het winkelcentrum de Parade in Nootdorp werden ontdaan van troep.

Vuilniszakken zijn aanwezig
En nu is Keijzershof in Pijnacker aan de beurt. Er wordt verzameld vanaf 9.45 uur bij de Huiskamer van de wijk, Floralaan 102 in Pijnacker. Vanuit hier wordt er in groepjes vertrokken om de buurt op te schonen. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers wordt bepaald in welke straten of welk gedeelte van de wijk er wordt geraapt.  Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom. Voor degene die willen helpen, maar die geen materiaal hebben. Geen probleem. Materialen zoals grijpers en vuilniszakken zijn aanwezig om te gebruiken.