Jongeren rennen weg na botsing in Prinsenhof

Jongeren rennen weg na botsing in Prinsenhof

Woensdagavond 20 juli kozen jongeren het hazepad, nadat ze een aanrijding hadden met een andere weggebruiker.

Botsing
Het ongeval gebeurde rond zeven uur op de Dillenburgsingel. Twee personenauto’s kwamen met elkaar in aanraking. Eén auto heeft behoorlijke schade aan beide voorwielen met kapotte velgen. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder al eerder schade had gereden.

In plaats van netjes de schade met de andere automobilist af te handelen, kozen de twee jongeren voor het hazepad en renden weg richting het Prinsenhofpark. De politie heeft het incident verder afgehandeld en doet verder onderzoek naar de gevluchte inzittenden.

Eerder ongeval
Eerder op de dag vond ook al een zogeheten ‘verlaten plaats ongeval’ plaats in de gemeente. ’s Middags werd een oudere vrouw op de fiets aangereden op de rotonde van de Koningin Julianalaan en Monseigneur van Steelaan in Voorburg. De automobilist die haar aanreed stopte nog even, maar ging ervandoor. De vrouw moest met spoed naar het ziekenhuis worden vervoerd.

De politie heeft ook dit ongeval in onderzoek.