Aanhouding in weiland Oude Leede na klopjacht in woonwijk Keijzershof

Aanhouding in weiland Oude Leede na klopjacht in woonwijk Keijzershof

Na een grote klopjacht door de wijk Keijzershof in Pijnacker-Zuid, heeft de politie dinsdagochtend een verdachte aangehouden in een weiland in Oude Leede. Volgens een woordvoerster van de politie werd de verdachte in een winkel aan het Hoefbladplein gezien met een mes.

Veel inzet politie 
Zo’n vijf politiewagens en een hondengeleider zochten in de woonwijk naar de verdachte. Na een klein uurtje werd de verdachte aangehouden in een weiland in Oude Leede. Hij is afgevoerd richting het politiebureau voor verhoor.

Onderzoek volgt
Volgens de politie was de man mogelijk verward en onder invloed. Volgens eerste berichten zou er goederen zijn gestolen uit een winkel, dit kon de politiewoordvoerster niet bevestigen. De politie doet nader onderzoek.