Bedrijvencampus Seven Cities wordt sociaal kloppend hart met glazen restaurant

Bedrijvencampus Seven Cities wordt sociaal kloppend hart met glazen restaurant

In Rijswijk aan de Lange Kleiweg staat de bedrijvencampus Seven Cities. Campus Seven Cities bestaat uit 7 gebouwen aan de Lange Kleiweg 50-62. Hier zijn verschillende start-ups gevestigd, maar ook grote bedrijven hebben er in de afgelopen jaren hun intrek genomen.

Lunchroom krijgt nieuwe eigenaar
Voor de bewoners van de campus is Coffee @ Seven op nummer 62A een dagelijkse stop voor een bak koffie, ontbijt of lunch. Vanaf september zal deze lunchroom worden overgenomen door Karim Ibrahim en Bob Ubachs van het Veridius Café. Zij hebben reeds een succesvolle lunchroom in Leidschendam. De Rijswijkse Karim kan niet wachten om te starten, zo vertelt hij in gesprek met Rijswijk.tv.

Nieuw concept: Glazen kas op parkeerdek
Campus Seven Cities werkt ook aan een uniek concept voor Rijswijk. Op het bovenste deel van het parkeerdek van de campus wordt een glazen kas gebouwd. Deze kas krijgt een restaurant met ruimte voor 100 zitplaatsen. “Het moet een horecaplek worden dat als sociaal hart van de campus en de Plaspoelpolder gaat dienen waar iedereen kan gaan eten. Uiteraard is ook iedereen van buiten het gebied welkom voor een unieke beleving”, aldus Ibrahim. Als alles meezit dan is de nieuwe horeca begin 2023 gereed en open voor het publiek.

Catering voor heel Rijswijk
Het Veridius Café en Tennispark Vredenburch 2.0 gaan na de overname samenwerken voor de catering. Ibrahim besluit: “We gaan heel Rijswijk en omgeving voorzien van heerlijke catering, borrels, partijen en nog veel meer. Zeker ook met de grote hoeveelheid aan bedrijven in het gebied zien we veel mogelijkheden om dit concept tot een groot succes te maken. Ik heb er heel veel zin in en kan niet wachten om te starten.”