Jeugdland Pijnacker zoekt hulp voor survivaltocht op 18 augustus

Jeugdland Pijnacker zoekt hulp voor survivaltocht op 18 augustus

Jeugdland Pijnacker wordt dit jaar voor de 50e keer gehouden van 15 t/m 19 augustus en heeft alle weekkaarten reeds uitverkocht. Volgens de organisatie ging de verkoop nog nooit zo snel.

Wennen aan schoolritme
Jeugdland is een speelweek voor de basisschooljeugd van Pijnacker in de laatste week van de zomervakantie. De opzet van Jeugdland is om de kinderen op een speelse manier te laten wennen aan het schoolritme, door ze sportief, sociaal en creatief bezig te houden.

Vrijwilligers gezocht voor survivalparcours
Op donderdag 18 augustus kunnen de 9 tot 12-jarigen meedoen aan een survivalparcours in het Bieslandse Bos. Hier is nog hulp nodig van enthousiaste vrijwilligers vanaf 16 jaar. De sportieve tocht is van 9:00 tot 15:00 uur. Als je wil meehelpen, dan kan je je opgeven via de website van Jeugdland Pijnacker.

Uitverkocht maar toch naar Jeugdland
De weekkaarten zijn uitverkocht. Wil je toch nog naar Jeugdland? Hou dan de sociale mediakanalen van Jeugdland in de gaten voor mensen die dagkaarten aanbieden. Tijdens Jeugdland zelf zijn geen week- of dagkaarten te koop.