Zuidpop zoekt vrijwilligers en donateurs voor festival in 2023

Zuidpop zoekt vrijwilligers en donateurs voor festival in 2023

De organisatie van Zuidpop denkt er over om in 2023 de vierde editie van Zuidpop te organiseren. Het festival dat gehouden wordt in wijkpark Tolhek was de afgelopen jaren steeds een groot succes. Zelfs een beetje regen in 2019 hield de bezoekers niet tegen om te genieten van artiesten zoals de Guyter Band, de buren van Armin en DJ Robin.

Nieuwe editie 2023
Een evenement als Zuidpop draait op de onuitputtelijke kracht van vrijwilligers. Patrick van Zuidpop: “Het gaat goed met het aantal aanmeldingen voor de vrijwilligers maar we kunnen er nog wel wat gebruiken. Ook financieel kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Via onze vernieuwde website zuidpop.nl kan er een donatie worden gedaan om ons te ondersteunen. Alle kleine beetjes helpen. Als je vrijwilliger wilt worden, stuur dan een mailtje naar patrick@zuidpop.nl.

Datum nog niet bekend
In september 2022 zal de knoop definitief worden doorgehakt of Zuidpop in 2023 inderdaad de vierde editie kan organiseren. Pas als duidelijk is of het doorgaat zal er ook een datum gekozen worden.