Og3ne, Kenny B en Shirma Rouse headliners op Strandwal Live

Og3ne, Kenny B en Shirma Rouse headliners op Strandwal Live

De Line-up van Strandwal Live op de zaterdag van het driedaagse festival is bekend gemaakt. Na twee jaar afwezigheid gaat het dak er weer vanaf bij de Naald in het Rijswijkse bos.

Strandwal Live
Wie Strandwalfestival zegt, zegt automatisch een feestavond op zaterdag. Op zaterdag 10 september spelen verschillende lokale en nationale artiesten bij de Naald, dat dan is omgetoverd tot het festivalterrein van het Strandwalfestival.

Het live spektakel begint die avond vanaf kwart voor zeven. Tot half één ’s nachts kunnen Rijswijkers genieten van een gevarieerde line-up: “Van live optredens van Og3ne en Kenny B tot livesets van DJ Bronx en Diaz & Bruno. En van de Captain Midnight Band tot dé gangmaker uit 2021, Quido vd Graaf. Garantie op een groot feest!”, aldus Mike van der Kraan, eventmanager van het Strandwalfestival.

In 2021 was vanwege de destijds geldende coronaregels het festival alleen toegankelijk voor bezoekers met een ticket, maar dit jaar is het gehele programma op 9, 10 en 11 september weer geheel gratis. Check strandwalfestival.nl voor de gehele weekendplanning.

Line-up

 • 18:45 | Jewelste
 • 19:45 | DJ Bronx
 • 20:00 | Captain Midnight Band (intermezzo Lampionnenoptocht)
 • 20:30 | Og3ne
 • 21:00 | DJ Bronx
 • 21:15 | Kenny B
 • 21:45 | Captain Midnight Band
 • 22:00 | Quido vd Graaf
 • 22:30 | Captain Midnight Band
 • 22:40 | Shirma Rouse ft. Captain Midnight Band
 • 23:10 | Captain Midnight Band Finale
 • 23:30 | Diaz & Bruno

Kopfoto door Lauren Marijnissen